Meer resultaten voor inrichten

inrichten
inrichten Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Under these circumstances the question which arises is, do we need to review our European liability law? Dutch Het is van belang dat we onze bijstand aan de Balkanlanden in de loop der tijd efficiënter inrichten en indien mogelijk uitbreiden.
inrichten Nederlands woordenboek Woorden.org.
copy Kernerman Dictionaries. aanleggen arrangeren ingericht inrichting installeren meubileren opstellen woningdecoratie woninginrichting. een feest Is een feest inrichten correct? Zie Inrichten / organiseren. 6 definities op Encyclo. een" woning" een ruimte geschikt maken voor bewoning met vloerbedekking, behang, huisraad, enz.
Synoniemen van inrichten; ander woord voor inrichten synoniemen.net.
begiftigen, bewapenen, equiperen, inrichten, outilleren, provianderen, toerusten, uitreden, voorzien opstellen ww.: groeperen, indelen, inrichten, ordenen, rangschikken, redigeren, scharen, schikken, voegen organiseren ww.: aanleggen, arrangeren, coördineren, inrichten, managen, opknappen, schikken, structuren meubileren ww.: inrichten, meubelen, stofferen arrangeren ww.: inrichten, ordenen, schikken aanleggen ww.:
Woonkamer inrichten: Tips Ideeën Inspiratie.
Het interieur van de leefruimte kan je volledig aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Hou je van gezelligheid, warmte en de kalmte van het platteland, geef dan je woonkamer een landelijke stijl. In een klassiek interieur werk je met lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol.
Inrichten en organiseren van de klas Teacherschannel Pro.
Inrichten en organiseren van de klas. De inrichting en de organisatie van de klas heeft invloed op het gedrag van de leerlingen. Een klas kunt u zo inrichten dat het de samenwerking bevordert, maar ook zodat het de zelfstandigheid bevordert.

Contacteer ons